SOCI-VOLUNTARI

Pots fer-te soci o voluntari.

Puedes hacerte socio o voluntario.

Envia email amb les següents dades a perlamarviva@gmail.com

Manda un email con los siguientes datos a perlamarviva@gmail.com

Nom i cognom

Nombre y apellidos

adreça-dirección

num. de telf.

direcció correu electrònic

dirección correo electrónico.

nacionalitat i data neixement

nacionalidad y fecha nacimiento

talla de camiseta: XS,S,M,L,XL

 

1- si vols col.laborar com  soci, es fa una aportació de 20 euros en el següent num. de compte de l’Associació. Amb els 20 euros tens de regal la camiseta de l’Associació.

1- si quieres colaborar como socio, se trata de hacer una aportación de 20 euros al num. de cuenta de la Asociación. Con los 20 euros tienes la camiseta de la Asociación de regalo.

ES55 2056 0014 15 2024900421 CAIXA COLONYIA

2- si vols esser voluntari, envia les mateixes dades que per fer-te soci. Si fas una aportació de 10 euros al num. de compte tindràs la camiseta. Sinó seràs voluntari sense camiseta, cap problema!!! 🙂

2- Si quieres ser voluntario indica igualmente tus datos como hacen los socios y si aportas 10 euros al num. de cuenta obtienes la camiseta de la Asociaicón y sino seás voluntario igualmente, pero sin camiseta, no hay problema!!! 🙂

La Associaicó no demana el num. de comte de cap soci. Quan acabi l’any s’enviarà una circular per whatsap o email per recordar als socis que si volen tornar a repetir com a socis i fer l’aportació econòmica a l’Associació  ho poden tornar fer al num de compte indicat.

La Asociación no pide el num. de cuenta de ningún socio. simplemente cuando acabe el año se recordará al socio, ya sea vía whatsapp o email que si le apetece continuar como socio y hacer la aportación económica a la Asociación ya puede volver a hacerlo en el num. de cuenta indicado.

TAMBÉ S’ACCEPTEN DONACIONS PERSONALITZADES O ANÒNIMES. Les personalitzades es poden fer emplenant les dades com a soci i enviar email a perlamarviva@gmail.com  i indicar el nom i cognom quan es fa l’ingrés al banc.

TAMBIÉN SE ACEPTAN DONACIONES PERSONALIZADAS O ANÓNIMAS. Las personalizadas se pueden realizar rellenando los datos de la fixa de socio i mandarla por email al correo perlamarviva@gmail.com indicando nombre y apellidos al hacer ingreso en la cuenta de la Asociación.

MOLTES GRÀCIES PER COL.LABORAR, «PER LA MAR VIVA » SOM TOT@S!!!

MUCHAS GRACIAS POR COLABORAR, «PER LA MAR VIVA» SOMOS TOD@S!!!!